Pénztárgépek – Üzembe helyezték az első PC-alapú pénztárgépet

Budapest, 2013. november 13., szerda (MTI) – Üzembe helyezték az első online adatkapcsolatra képes PC-alapú pénztárgépet Székesfehérváron egy nemzeti dohányboltban, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) által elsőként engedélyezett rendszer összesen tízféle kasszára telepíthető – közölte a rendszert kifejlesztő Laurel Kft. szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Laurel cégcsoport kasszarendszere az egyetlen PC-alapú megoldás, amely teljesíti az online bekötés feltételeit.

A múlt héten emelkedett jogerőre a MKEH által elsőként jóváhagyott online PC-kasszarendszer forgalmazási engedélye, amely többféle kereskedelmi üzletben is használható. Így a nemzetközi és a hazai kereskedelmi egységek, élelmiszerüzletek, barkácsboltok, lakberendezési áruházak, ruházati üzletek, hírlapárusok, ital kis- és nagykereskedők, dohányboltok számára is van most már az online átálláshoz választható pénztárgép.

Az engedélyezett kasszarendszerben tízféle alapgép és nyolc kijelző található, valamint egyéb kiegészítőkből, köztük mérlegekből, vonalkódolvasókból is többfajta van – olvasható a közleményben.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?