Pénztárgép: éves kötelező felülvizsgálat

Ezúton felhívjuk figyelmüket az online pénztárgépet használó ügyfeleknek, hogy a hatályban lévő 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 48. §. (82156. oldal) alapján az online pénztárgép megszemélyesítést (vagy legutóbbi éves felülvizsgálatot) követően, 365 napon belül kötelező minden pénztárgép esetében az éves szervizes felülvizsgálat. Ennek elvégeztetése az online pénztárgép felhasználó felelőssége. Mivel ez kötelező érvényű, a NAV ezt ellenőrizheti és a határidő lejárta után mulasztási bírsággal büntetheti. A felülvizsgálat elvégezésére kizárólag a NAV nyilvántartásában szereplő pénztárgép szerviz jogosult.

 

Az Euro-150TE Flexy online pénztárgép típusra vonatkozóan, az ECR-Trade Kft., mint a típus forgalmazója, a vonatkozó NAV közlemény javaslatai alapján elkészítette, a típusra vonatkozó felülvizsgálati adatlapot, amely tartalmazza az MKEH által jóváhagyott belső rögzítési módosításokat is. Ahhoz, hogy a forgalmazó információt kapjon arról, hogy a felülvizsgálat és a jóváhagyott módosítás végre lett hajtva az adott gépen, javasolt a fenti adatlap használata a műszerész által. Az adatlapnak tartalmaznia kell egy egyedi azonosító számot, amelyet a gépnaplóban is rögzíteni kell. Erre vonatkozóan az ECR-Trade Kft. által kiadott, egyedi azonosító számmal rendelkező, hologram matricát javasolt használni a szervizek számára.

 

Mire figyeljen, és mi szükséges az éves szervizes felülvizsgálat során, akár üzemeltetési helyen, akár szervizben történik a munka elvégzése:
  • Ellenőrizze a kiszálló műszerészt a műszerész igazolványa, illetve a plombanyomója alapján.
  • A pénztárgép gépnaplóját biztosítsa a műszerész számára.
  • Szükséges a működési engedély (vagy másolata), vagy a telephelyre vonatkozó egyéb okirat megléte.
  • Szükséges az aktív személyes jelenlét.

Kérjük, ellenőrizze a gépnaplójában a megszemélyesítés időpontját, és annak figyelembe vételével vegye fel a kapcsolatot szervizpartnerével.

Amennyiben nem a gépet üzembe helyező szervizével végezteti el a felülvizsgálatot, javasolt weboldalunkon ellenőrizni, erre a típusra vonatkozóan a szerviz partnereink listáját.

 

pénztárgép felülvizsgálat

pénztárgép felülvizsgálat

 

Fentiek alapján vállaljuk az Euro-150TE Flexy (A014) pénztárgépek éves kötelező felülvizsgálatát!

A feladat elvégzéséhez szükségesek:

Pénztárgép

Pénztárgépnapló

Működési engedély (vagy másolata), vagy a telephelyre vonatkozó egyéb okirat megléte.

Éves felülvizsgálat díja: 14.000,- Ft + ÁFA / gép

Kiszállási költségek:

– Budapest közig. határon belül: 2.400,- Ft + ÁFA

– Budapest közig. határon kívül: 1x Bp. közig. határig +

100,- Ft + ÁFA/km Bp. közig. határtól (oda-vissza)

 

Amennyiben szervizünkben (1133 Budapest, Dráva u. 5/a.) végezteti el a felülvizsgálatot, úgy 08-16 óra között, pénteken 08-15 óra között tudjuk fogadni.

Amennyiben , üzletében végezteti el a felülvizsgálatot, úgy azt szervizünktől kiszállással megrendelheti telefonszámainkon.

+36 1 350 4006

+36 1 239 0534

Képtalálat a következőre: „service png”

Hívjon vagy írjon!

Rendelését leadhatja a
szerviz@ecr-penztargep.hu
e-mail címen is.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?