Alkatrész garanciaidő hosszabbítás

Tájékoztatás alkatrész garanciaidő hosszabbításról
Az ECR-Trade Kft. tájékoztatja az Euro-150TE Flexy (A014) online pénztárgépet használó Ügyfeleket – mint ezen típus magyarországi forgalmazója –, hogy a  két év gyártói garancia lejáratát követően egy évvel automatikusan meghosszabbítja az alkatrészekre vonatkozó garanciaidőt az alábbiak szerint:

 

  1. Az alkatrész garanciaidő hosszabbítás kizárólag azokra a pénztárgépekre vonatkozik, melyek üzembe helyezését (megszemélyesítését) követően évente elvégzésre került (azaz jelenleg két alkalommal) az Éves szervizes felülvizsgálat az ECR-Trade Kft. forgalmazói elvárása szerint (hologram matrica elhelyezésével).

Ennek igazolására szolgál:

– a pénztárgép külső és belső burkolatán elhelyezett 2-2 darab „A” és „B” jelű hologram matrica,

– szervizpartnereinken keresztül történő ügyintézés esetén az előzőek vagy mindkét felülvizsgálati adatlap első lapjának másolata és/vagy pénztárgépnapló vonatkozó bejegyzésének fénymásolata.

 

  1. Az egy éves garanciaidő hosszabbítás kizárólag az alkatrészekre vonatkozik, az alábbiak szerint:

– AEE meghibásodás miatti AEE csere esetén az AEE árának 50%-át az ECR-Trade Kft. állja, 50%-a az ügyfél számára díjköteles – az alkatrész garanciaidő hosszabbítás alá tartozó garanciális AEE cseréket kizárólag az ECR-Trade Kft. végzi, melyre munkadíjat nem számol fel,

– a pénztárgépben lévő akkumulátorokra 6 hónap garancia vonatkozik, így azok már nem garanciálisak a 24 hónap alap gyári garancia lejáratát követően, így az akkumulátorokra nem vonatkozik a garanciaidő hosszabbítás,

– a többi alkatrész esetében az alkatrész árát 100 %-ban az ECR-Trade Kft. állja, ügyfél számára az alkatrész nem díjköteles.

 

  1. Az alkatrész garanciaidő hosszabbítás kizárólag arra az alkatrészcserére vonatkozik, amely a gyártói két év garanciaidőn belül is garanciális hibának számít. Nem tartozik a garanciális meghibásodások körébe az elhasználódásból vagy kopásból adódó meghibásodás (pl. nyomtató fogaskerekének kopása, koszolódása; billentyűk törése, kopása, stb.).
  1. Az alkatrész garanciaidő hosszabbítás a fentiek szerint kizárólag az alkatrészre vonatkozik, és nem vonatkozik a munkadíjra, kiszállási díjra, szállítási díjra, bevizsgálási díjra, stb.
  1. Az alkatrész garanciaidő hosszabbítás az ECR-Trade Kft. által viszonteladónak vagy végfelhasználónak történő értékesítés dátumától számított 2 év gyártói garancia lejárata utáni 1 év meghosszabbításra értendő. Garanciaidőn belül történő garanciális alkatrész csere esetén, a cserélt alkatrészre 1 év garancia vonatkozik. Ez alól kivételt képeznek az akkumulátorok, a garanciában cserélt akkumulátorra 6 hónap garancia vonatkozik.


Letöltés

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?